Returning Hut by Fumin Xu

Fumin Xu Reveals The Returning Hut Residence

Fumin Xu, the architect of the highlighted project Residence by Fumin Xu demonstrates, The site is located on a wild hillside surrounded by mountains and forests and facing the sea. Its geomorphic feature is unique and the surrounding environment is tranquil and peaceful. Built at the foot of the mountain and beside the forest, the hut hides in the valleys and retains and uses to the greatest degree the natural rocks and trees.The design style of the interior space is simple, elegant and natural, showing respect for nature..

Returning Hut by Fumin Xu Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=52411

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Meetings Magazine homepage.

Design Award
Copyright © 2010 - 2017 Design Meetings Magazine - designmeetings.org - All Articles